Herman Uyttersprot

“Het leven op zich is één grote uitdaging.”

Herman zette als oprichter Mentres op de rails en is er als bezieler ook de locomotief van. Hij leerde het metier in een Nederlands projectontwikkelingsbedrijf en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Zowel in het bouwen zelf als bouwkundig ingenieur, als in projectontwikkeling. Zijn expertise is dan ook een niet te onderschatten meerwaarde voor het bedrijf. Visionair zet hij de bedrijfsvisie en strategie uit. Hij zorgt ook voor een optimale werkomgeving die succes mogelijk maakt en maakt zijn mensen beter door ze te motiveren en te coachen. Als project manager is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten. Vandaag geeft hij zijn kennis graag en gretig door aan de volgende generatie.

Hij is ambitieus en veeleisend, vooral voor zichzelf, en verwacht dezelfde tomeloze energie ook van zijn hele ploeg. Ondanks tegenslagen of onzekere ontwikkelingen is hij altijd blijven doorzetten en er in geloven.

In zijn vrije tijd is Herman naast muntverzamelaar ook een gepassioneerd Marklin-fan. Helaas staan zijn locomotieven wegens tijdsgebrek al een tijdje op een zijspoor. Maar ooit laat hij ook dat weer lopen als een trein.